MARY JARDIN

MARY JARDIN

Mary Jardin mengeluarkan 4 jenis produk yang memenuhi keperluan setiap wanita. Produk tersebut adalah Facial Soap, Face Oil, Detox Clay Mask dan Serum mary jardin.

FACIAL SOAP

Facial Soap ni special dihasilkan secara tradisional menggunakan bahan oraganik semulajadi. Facial soap homemade oleh Doktor yang bertauliah. Mengandungi 100% susu kambing. Tiada campuran air langsung.

Sebab itu bila pakai kulit akan terasa lembap. Mengandungi oat untuk buang sel kulit mati dan zink oxide untuk merawat masalah keradangan kulit.

Sesuai untuk melembapkan kulit, memudarkan parut jerawat, Mencerahkan dan merawat kulit dari dalam agar sihat bersih tanpa cela. Yang penting bebas pengawet dan bahan kimia.

Klik Disini —> Detail facial soap (Sabun Mary Jardin)

FACE OIL

Face Oil Mary Jardin berfungsi melembabkan kulit yang kering dan juga mengurangkan minyak untuk kulit berminyak. Jadi anda tidak perlu bimbang apakah jenis kulit muka anda,adakah kulit kering atau berminyak. Semua jenis kulit boleh menggunakan face oil mary jardin.

Face oil mary jardin menggunakan minyak-minyak yang tidak menyumbatkan pori dan ia meresap terus kedalam kulit. Ia juga masuk ke dalam pori untuk menggumpulkan kotoran dan bila kita basuh muka nanti face oil akan bawa keluar kotoran-kotoran tu dari pori-pori.

Maka pori jadi bersih, tak tersumbat lagi. Tiada lagi blackhead, tiada lagi whitehead, tiada lagi jerawat.

3 Fungsi Face oil Mary Jardin

  • Moisturizer
  • Cleanser
  • Makeup remover

Klik Disini —>  Detail Face Oil

DETOX CLAY MASK 

Detox Clay Mask ini ada French green clay.Bio mineral yang bertindak seperti magnet. Apabila di sapu di kulit ia akan melekat kepada molekul toksin dan mengeluarkan toksin semasa cucian.

Claymask ni salah satu fungsi dia untuk detoks kulit. Dia akan menyedut toksin2 melalui kulit. Jadi siapa yang selalu pakai make up atau skincare yang banyak bahan kimia boleh lah buat detox treatment kat kulit dengan menggunakan clay mask mary jardin seminggu sekali.

Klik Disini —>  Detail Detox Clay Mask

SERUM

Serum Mary Jardin berfungsi untuk baiki kulit dan bertindak sebagai sunblock, ada SPF 30.

Serum Kolagen sesuai untuk kulit masalah jerawat dan jeragat. Salah satu punca jeragat kerana terdedah kepada cahaya matahri tanpa menggunakan sunblock.

Masalah jeragat boleh diatasi dengan penggunaan serum collagen yang mengandungi arbutin,vitamin C dan licorise. Dalam serum ni kita gunakan Salmon collagen yang menggalakkan penghasilan kolagen semulajadi untuk membantu kulit lebih sihat .

Tak perlu pakai sunblock berkrim dan berminyak yang boleh menyebabkan liang pori tersumbat.Spray-spray saja gitu .Botol pula sangat cantik dan memang eksklusif.

Untuk pembelian full set mary jardin, anda layak dapat free tower sulaman mary jardin untuk cuci muka secara efektif dari segala kotoran di wajah.

Klik Disini —>  Detail Serum Mary Jardin

TESTIMONI FOLLOW INSTAGRAM MARYJARDIN.MK

 

 

Facebook Comments