Isteri cerdik yang solehah,, Penyejuk mata penawar hati,,Penajam fikiran’

Itulah antara bait-bait lagu nasyid yang masih segar liriknya di telinga. Untuk mencari wanita yang solehah itu mudah jika tahu caranya.

Apa maksud solehah sebenarnya? Solehah bukan harga terhad kepada saiz tudung tapi ia meliputi dalaman dan luaran. Sehinggakan produk pun boleh nampak ‘solehah’ melalui agent-agentnya.

Sekarang ni, ramai yang mencari bisnes yang patuh syariah dan sesuai dengan konsep Islam sendiri, sederhana dan tidak berlebihan.

Di Mary Jardin, ia mencakupi segalanya. Sasaran agent sendiri adalah dari kalangan suri rumah sehinggalah ke wanita bekerjaya yang inginkan produk mesra pengguna dan ringkas tanpa perlu solekan yang berlebihan.

Tambahan pula, mary jardin menyediakan platform untuk wanita yang ingin menjalankan bisnes dari rumah tanpa modal yang banyak. Cukup hanya dengan telefon pintar dan capaian internet sahaja.

Selain itu, agent akan dibimbing dan diajar bagaimana untuk membuat jualan, membina kepercayaan di social media dan sebagainya. Segalanya bermula di sini. Tepuk dada tanya selera.

 
Facebook Comments