Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

saya maria khamzah Agent Sah mary jardin.

Mary Jardin diasaskan oleh seorang Doktor Perubatan, Dr maryam aziz.

Mary jardin terdiri daripada 4 produk utama. iaitu Face Oilsabunclay mask dan serum.

Cara penggunaan juga berbeza untuk setiap masalah wajah anda.

Cikpuan boleh tekan link wasap dibawah mengikut masalah yang puan hadapi,

Link itu akan terus wasap ke pegawai pemasaran mariakhamzah.com

Tekan link di bawah mengikut masalah anda

P/S : Senarai harga promo Year End Sale scroll kebawah.

MASALAH ANDA?

(Jika anda ada masalah Kulit kusam, pori besar dan memerlukan consultation terlebih dahulu boleh tekan LINK dibawah)

Dapatkan Mary Jardin Dengan Harga Promo

[NEW] Essential Set By Mary Jardin

Terima kasih sebab berminat untuk tahu lebih mendalam tentang produk Jelita Tanpa Derita.

Oh, Boleh Kita Berkenalan?

Nama saya Maria Khamzah.

Kepakaran @ passion saya adalah membantu anda untuk tampil jelita tanpa derita.

Saya suka berkongsi ilmu kecantikan di facebook page saya. Boleh Follow/Like di maria khamzah – Jelita Tanpa Derita

Mesra Kulit, Halal dan berkelulusan KKM

Produk ini diasaskan oleh seorang Doktor Prubatan. Maka, dengan pengalaman beliau di Klinik Dematologi, beliau rasa bertanggungjawab untuk menghasilkan produk organik dan natural yang sangat mesra kulit!
Produk ni langsung tak mengandungi sumber haiwan, jadi memang confirm HALAL!
Dan kalau doktor yang hasilkan formula ni, of course ada kelulusan KKM kan?

 

Produk ini untuk siapa?

  1. Mereka yang tak boleh hidup tanpa skincare organik dan natural (semulajadi)
  2. Mereka yang sangat bencikan bahan kimia berbahaya dalam produk kecantikan
  3. Mereka yang obses untuk kelihatan berseri dan flawless secara semulajadi tanpa mekap
Memperkenalkan kepada anda semua; MARY JARDIN

- JOM BERKENALAN -

Founder Mary Jardin

Pertama Seumpamanya di Malaysia!

Memang tak ada lagi produk seumpamanya di Malaysia. Biasanya produk begini hanya boleh dijumpai di negara Eropah seperti UK dan USA.
Seperti yang kita sedia maklum produk kecantikan di Malaysia mengandungi bahan kimia. Tu belum masuk cerita produk OEM dari Thailand yang memang kimia semata-mata.
Sebab tu muka yang flawless pun boleh naik jerawat batu penuh satu muka lepas pakai kan? Ada juga yang mengandungi bahan kimia berbahaya seperti merkuri dan meracuni tubuh anda!
kenapa aku jerawat
Trauma bila naik jerawat kat muka kan?

Kenapa Meletup!

Sebabnya produk ini diperbuat dari bahan premium 100% natural dan organik (ada bahan yang natural tapi tak organik tau). In shaa Allah setanding produk di Sephora.

Ianya diinspirasikan dari big brands dari Eropah. Josie Maran, Kiehl, L’occitane to name a few. Beauty junkie yang suka usha website Sephora confirm tau 🙂
Founder; Dr Maryam bercerita asal usul Mary Jardin

Yang tak logiknya – harga produk ni terlalu MURAH! Langsung tak menggambarkan kualiti sebenar!

Mary Jardin ni ritual berbeza dari skincare yang lain. Produk lain are declared as organic too tapi wallahua’lam tak berani nak kata. Tapi semua pun ada 3 atau 4 benda wajib; facial cleanser, toner, day and night cream kan?
Mary Jardin EXCLUSIVE Skincare ada 4 item iaitu:
  • Handcrafted luxury facial soap – diperbuat dari susu kambing, oat, madu, minyak zaitun, minyak kelapa, minyak kelapa sawit, minyak kastor dan tanah liat bentonite (bagus untuk menutup liang roma terbuka)
Cuba bayangkan bersih muka kita dengan susu kambing fresh ni. So creamy and pure! Siap dengan bauan lavender lagi! Memang fefeeling spa sangat!
  • Face oil – diperbuat dari minyak argan, minyak rosehip dan minyak avokado (jarang produk ada minyak argan dan rosehip sekaligus, kalau tengok harga kat Sephora; pengsan hehe)
Harga face oil Mary Jardin tak sampai RM100 pun! Memang value for money!
  • Serum – collagen, vitamin c dan vitamin e
  • Detox Clay Mask – diperbuat dari tanah liat bentonite, french green clay, activated charcoal, papaya extract, apple cider vinegar (ACV)
Semua produk MJ ada lavender oil. Fuh, memang wangi satu rumah bila pakai. Tengok ingredients je pun macam awesome sangat kan?

TAK PERNAH ADA LAGI PRODUK DI MALAYSIA SEORGANIK MACAM NI TAU!

Dan mesti ramai yang tahu reputasi ARGAN OIL dalam produk penjagaan kulit kan? It is like the QUEEN of beauty oils! Setakat olive oil 1L RM20 tu tak kesah sangat la kan?
TAPI, MJ diformulasi dari ARGAN OIL specially imported from Morocco!
Harga 2L pun lebih RM1000 tau! Fuh, memang bahan premium terbaik untuk kulit mulus anda
Sesuai dengan tagline Mary Jardin ‘Every Woman’s DREAM‘ (Impian Setiap Wanita)!

Kalau anda wanita, anda wajib cuba Mary Jardin! Kalau anda lelaki, hadiahkan pada wanita-wanita dalam hidup anda! Confirm, berbunga-bunga hati mereka!

Formula dari seorang doktor berpengalaman, menggunakan bahan-bahan mewah tapi dengan harga mampu milik – fuhh, memang awesome!

[NEW] Essential Set By Mary Jardin

Dan atas permintaan ramai, anda boleh mendapatkan promo #maryjardinturns1 pada harga special iaitu pada harga:
BUKAN RM500
BUKAN RM400
 
BUKAN RM300
 
DAN BUKAN JUGA RM200
TAPI PADA HARGA RM99 SAHAJA!!
(50% diskaun)
Dan LIMITED untuk 100 pek sahaja! (15 Sept hingga 30 sep 2017)

Bagaimana nak order? Hubungi saya SEGERA untuk dapatkan produk mary jardin. 0139543604 atau boleh klik link di bawah.

Mary Jardin Lavender Rose Collection (NEW!)

  1. Body Scrub
  2. Body Lotion
  3. Face Mist
  4. Lipbalm
Peluang Kerjaya Mary Jardin Entrepeneurship Programme 
Adakah anda rasa WOW dengan produk Mary Jardin ini? Jom, bawa keterujaan anda pergi lebih jauh.
Jadikan ianya kerjaya sebagai #MaryJardinAgent
Program Keusahawanan Mary Jardin lain dari yang lain! Yang pastinya anda akan mendapat bimbingan penjagaan dan perawatan kulit oleh CEO & Founder MJ iaitu seorang doktor perubatan secara PERCUMA!
Orang berjaya adalah orang yang berani merebut peluang! Hubungi saya segera kerana tawaran ini akan ditutup pada bila-bila masa sahaja apabila #MaryJardinAgent sudah mencukupi seluruh Malaysia.
Facebook Comments