Majlis Pelancaran Mary Jardin Artisan Cosmetic

Maria tak tahulah nak mula macam mana, 24 march 2018 mary jardin telah melebarkan sayap dengan mengeluarkan produk baru iaitu “Mary Jardin Artisan Cosmetic”.

Antara produk (MJAC) yang dikeluarkan adalah Foundation dan BB Cushion yang dilancarkan oleh Founder Mary Jardin iaitu Doktor Maryam, Duta MJAC iaitu Farah Lee dan diserikan oleh Wawa Zainal.

Majlis Pelancaran Mary Jardin Artisan Cosmetic

Pada majlis pelancaran MJAC, Farah lee bercerita tentang pengalaman beliau setelah menggunakan foundation. “Saya dah cuba banyak BB Cushion yang rata-rata berasal dari negara asal pembuatannya iaitu Korea. MJAC adalah BB Cushion pertama yang saya jumpa yang paling sesuai dengan cuaca dan kulit wanita Malaysia seperti saya. Tidak berminyak, tidak bercapuk dan tahan lama,” kata beliau.

Kebanyakan wanita malaysia mempunyai masalah kulit berminyak. Cuaca dan pemakanan merupakan faktor utama yang menyebabkan masalah ini. Yelah, makanan dekat malaysia sedap-sedap kan.

Pengalaman Menggunakan Foundation

Sebelum pelancaran MJAC foundation maria dah cuba sebenarnya. Masa tu mary jardin ada buat Kelas Basic Make Up menggunakan produk Mary Jardin Artisan Cosmetic.

Memang best lah kali pertama apply foundation ini, Bila lama-lama pakai tetap rasa ringan dan memang tak akan pudar. Fully coverage dengan testur dia yang mudah blend menyebabkan ramai yang sukakanya.

BB Cushion

Maria dah beli siap-siap masa pre-order, tapi maria tak suka sikit yang ini sebab dia macam tak kena dengan maria. Tapi lepas maria tahu kaedah sebenar terus jadi suka untuk gunakannya

Tips untuk anda yang nak guna BB Cushion MJAC ini adalah anda perlu pakai face oil terlebih dahulu lepas tu apply bb cushion.

Terus jadi menawan sepanjang hari, wah gitu.

Maria Khamzah

SMS | Whatapps | Telegram 0139543604

Mary Jardin Gombak / Mary Jardin Selangor Produk Bebas Bahan Kimia Bahaya – MJDazzle

FB Page Maria Khazmah

Facebook Comments