Ketahui Kebaikan Skincare Mary Jardin & Kenapa Menjadi Pilihan Saya Di Dalam Penggunaan Seharian

0
2467

Alhamdulillah sekarang dah masuk 12 bulan saya mengamalkan skincare mary jardin dan syukur padaNya pencarian saya akhirnya bertemu  dan mengetahui betapa banyak khasiat lavender dan essential oil yang lain kepada kesihatan kulit wajah saya, dan saya akan kongsikan dengan anda semua kenapa dan mengapa mary jardin menjadi pilihan saya.

Kelebihan Menggunakan Mary Jardin

Sebabnya produk ini diperbuat dari bahan premium 100% natural dan organik(ada bahan yang natural tapi tak organik tau). In shaa Allah setanding produk di Sephora.

Ianya diinspirasikan dari big brands dari Eropah. Josie Maran, Kiehl, L’occitane to name a few. Beauty junkie yang suka usha website Sephora confirm tau 🙂

Founder : Dr Maryam bercerita asal usul Mary Jardin

Yang tak logiknya – harga produk ni terlalu MURAH! Langsung tak menggambarkan kualiti sebenar!

Pertama Seumpamanya di Malaysia!

Memang tak ada lagi produk seumpamanya di Malaysia. Biasanya produk begini hanya boleh dijumpai di negara Eropah seperti UK dan USA.
Seperti yang kita sedia maklum produk kecantikan di Malaysia mengandungi bahan kimia. Tu belum masuk cerita produk OEM dari Thailand yang memang kimia semata-mata.
Sebab tu muka yang flawless pun boleh naik jerawat batu penuh satu muka lepas pakai kan? Ada juga yang mengandungi bahan kimia berbahaya seperti merkuri dan meracuni tubuh anda!
Trauma bila naik jerawat kat muka kan?

Mesra Kulit, Halal dan berkelulusan KKM

Maka, dengan pengalaman beliau di Klinik Dematologi, beliau rasa bertanggungjawab untuk menghasilkan produk organik dan natural yang sangat mesra kulit!
Produk ni langsung tak mengandungi sumber haiwan, jadi memang confirmHALAL!
Dan kalau doktor yang hasilkan formula ni, of course ada kelulusan KKM kan?

Produk ini untuk siapa?

  • Mereka yang tak boleh hidup tanpa skincare organik dan natural (semulajadi)
  • Wanita yang sangat bencikan bahan kimia berbahaya dalam produk kecantikan
  • Obses untuk kelihatan berseri dan flawless secara semulajadi tanpa mekap

Mary Jardin ni ritual berbeza dari skincare yang lain. Produk lain are declared as organic too tapi wallahua’lam tak berani nak kata. Tapi semua pun ada 3 atau 4 benda wajib; facial cleanser, toner, day and night cream kan?
Mary Jardin EXCLUSIVE Skincare ada 4 item iaitu:
  • Handcrafted luxury facial soap – diperbuat dari susu kambing, oat, madu, minyak zaitun, minyak kelapa, minyak kelapa sawit, minyak kastor dan tanah liat bentonite (bagus untuk menutup liang roma terbuka)
Cuba bayangkan bersih muka kita dengan susu kambing fresh ni. So creamy and pure! Siap dengan bauan lavender lagi! Memang fefeeling spa sangat!
  • Face oil – diperbuat dari minyak argan, minyak rosehip dan minyak avokado (jarang produk ada minyak argan dan rosehip sekaligus, kalau tengok harga kat Sephora: pengsan hehe)
Harga face oil Mary Jardin tak sampai RM100 pun! Memang value for money!
  • Serum – collagen, vitamin c dan vitamin e
  • Detox Clay Mask – diperbuat dari tanah liat bentonite, french green clay, activated charcoal, papaya extract, apple cider vinegar (ACV)

Semua produk MJ ada lavender oil. Fuh, memang wangi satu rumah bila pakai. Tengok ingredients je pun macam awesome sangat kan?

TAK PERNAH ADA LAGI PRODUK DI MALAYSIA SEORGANIK MACAM NI TAU!
Dan mesti ramai yang tahu reputasi ARGAN OIL dalam produk penjagaan kulit kan? It is like the QUEEN of beauty oils! Setakat olive oil 1L RM20 tu tak kesah sangat la kan?
TAPI, MJ diformulasi dari ARGAN OIL specially imported from Morocco!
Harga 2L pun lebih RM1000 tau! Fuh, memang bahan premium terbaik untuk kulit mulus anda 🙂

Sesuai dengan tagline Mary Jardin ‘Every Woman’s DREAM‘ (Impian Setiap Wanita)!Kalau anda wanita, anda wajib cuba Mary Jardin! Kalau anda lelaki, hadiahkan pada wanita-wanita dalam hidup anda! Confirm, berbunga-bunga hati mereka!

Formula dari seorang doktor berpengalaman, menggunakan bahan-bahan mewah tapi dengan harga mampu milik – fuhh, memang awesome!

Saya kongsikan dengan anda juga testimoni rakan-rakan serta sahabat saya yang mengamalkan mary jardin dengan panduan pemakaian yang betul.
Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.
Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.
Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.
Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

Alhamdulillah dengan izinNya ramai dapat manfaat bila amalkan Skincare Mary Jardin. Mary Jardin menggunakan bahan premium setaraf dengan produk antarabangsa tetapi dengan harga berpatutan.

Seperti saya kongsikan di atas mary jardin mementingkan kesihatan kulit wajah kita hingga keliang pori. Regim setiap hari yang diamalkan dalam kehidupan seharian kita. Sebab sekarang banyak skincare yang menggunakan bahan kimia berbahaya jadi kita kembali kepada produk yang menggunakan bahan alami.

jadi anda buatlah pilihan yang bijak untuk kesihatan wajah anda dan ahli keluarga. Buat pilihan skincare yang bebas bahan kimia berbahaya dan buat pelaburan untuk kesihatan kulit wajah yang berpanjangan.

Mana nak dapatkan Mary Jardin ni , mudah sahaja anda KLIK sini Essential Set , anda boleh buat pembayaran secara kredit card, debit card, atau online banking saya permudahkan kepada anda.

Nanti Sat ada tawaran ni jika pembelian sekarang, anda akan dapat satu E-Book dan panduan khas dari maria. Ini tawaran saya dengan setiap pembelian RM200 keatas akan layak join cabutan bertuah akhir tahun ini, hadiahnya adalah sebentuk cincin emas. Ekslusif hanya dengan pembelian di mariakhamzah.com SAHAJA.

Mana nak dapat ? KLIK sini mary jardin – Essential Set

Sekian sahaja perkongsian dari saya, apa yang saya kongsikan ini jika ada manfaat untuk ahli keluarga dan kawan-kawan boleh lah kongsikan kepada mereka.

Facebook Comments