Home Blog Page 4
JATUH CINTA After dapat keizinan dari suami. Esoknya terus mesej kawan saya Kak zatilaqmarmatlazim. But of course la sy beli barang Mary Jardin tuh.. memang dah jatuh cinta habis.. sebelum ni pun, memang saya pakai produk organik tapi cleanser sahaja dan memang theme dia pun lavender.So kind of kena dengan jiwa la.Produk tu pun bagus but ingredients dalam facial soap tu lagi banyak.Ia...
"Aku tak pandai mengarang puisi..tidakku pandai bermadah berseni.." haaa..syoknyer menyanyi yer Sebenarnya itulah saya. Memang tak pandai sangat nak mengarang ayat bagai.Sebab tu dalam facebook ni tak ada banyak status sangat.Tapi rajin buka, wish dan like status orang. Tapi bila sampai satu tahap tu.Asyik terfikir sampai bila nak mcm ni.Kena buat satu perubahan positif. Tiba-tiba terpandang status kawan di facebook asyik post tentang Maryjardin....
video
  https://www.youtube.com/watch?v=VSCW-78fDa4
SABUN MARY JARDIN Sabun mary jardin adalah resepi tradisi dan ianya berfungsi mengembalikan kulit semulajadi dan melembapkan kulit. Ia membersihkan secara mendalam ke liang kulit untuk menghilangkan kotoran dan lebihan minyak, menjadikan kulit lebih lembut, licin dan lebih berseri. Mengandungi exfoliant semulajadi untuk menghilangkan kusam secara beransur-ansur, kulit yang tidak bermaya kepada baru, segar dan cantik. Homemade facial soap ini menggunakan cara cold-pressed (proses...