“Aku tak pandai mengarang puisi..tidakku pandai bermadah berseni..”

haaa..syoknyer menyanyi yer

Sebenarnya itulah saya. Memang tak pandai sangat nak mengarang ayat bagai.Sebab tu dalam facebook ni tak ada banyak status sangat.Tapi rajin buka, wish dan like status orang.

Tapi bila sampai satu tahap tu.Asyik terfikir sampai bila nak mcm ni.Kena buat satu perubahan positif.

Klik Gmbar Utk Info Lengkap.

Tiba-tiba terpandang status kawan di facebook asyik post tentang Maryjardin. Bila saya baca makin seronok. Saya mmg jenis yg akan usha sesuatu benda smpai la saya puas hati.Dan maybe dah tersurat.

Sambil baring-baring tengah malam datang semacam satu keyakinan..

ZUPP!!

YES!!

Aku nak join Mary Jardin!

I need to change myself! I love bussiness..why don’t i grab the chance?

And the story goes by..until where i am today..

nak tahu ape yg berlaku seterusnya… hehe

Part 2 : JATUH CINTA

 

Facebook Comments