Selamat datang

Selamat datang maria ke group Mary Jardin. Sila perkenalkan diri dan sebab join Mary Jardin?

Itulah perkara pertama yang saya ingat bila diserap msuk ke dalam group..takut jugak sebab still new in bussines dan tak ada pengalman.

Bila masuk tu.Terus ada kelas online berderet-deret.Tapi nasib baik lah kelas tu secara online je.

Jadi sempat la buat kerja sambil attend kelas (Tu yg RARE dan BEST)

But alhamdulilah, after a while.Im becoming more comfortable in handling situation and customer.Tapi banyak lagi nak kena polish.

Bila nak up status tu smpai pening kepala duk berfikir.Padahal simple je.Cuma tak tahu caranya lagi.Belum jumpa tune orang jawa cakap

Sebab itulah penting untuk kita tahu apa BIG WHY kita di dalam area ni.Lagi satu berada dlm CIRCLE yg POSITIF sgt membantu bila saya rasa down dan demotivated.Kawan-kawan banyak menaikkan semangat supaya kita terus move forward dan berjaya bersama.Seperti prinsip mary jardin.REZEKi DIKONGSI BERSAMA

Lagi satu, it needs PASSION.Without passion, kita takkan dapat menjiwai setiap produk yg kita jual.Check balik adakah ia di tempat yg betul..barulah kita boleh all out!

Lastly, mesti ingat..kita nak menyelesaikan masalah orang bukan pada duit semata-mata.. Bila customer happy, kita pun bahagia kan?

Tekan sini untuk : PART 1 dan Part 2

Terima Kasih sudi baca sampai kat sini. Boleh tinggalkan komen di bawah jika bermina untuk menjadi Agent Mary Jardin atau terus hubungi maria di 013 954 3604.

Jika berminat join team #MJDazzle boleh klik link senarai agent yang terdekat dengan anda.

 

Facebook Comments