JATUH CINTA

After dapat keizinan dari suami. Esoknya terus mesej kawan saya Kak zatilaqmarmatlazim. But of course la sy beli barang Mary Jardin tuh..

memang dah jatuh cinta habis..

sebelum ni pun, memang saya pakai produk organik tapi cleanser sahaja dan memang theme dia pun lavender.So kind of kena dengan jiwa la.Produk tu pun bagus but ingredients dalam facial soap tu lagi banyak.Ia buat saya jadi TAMAK!

Klik Gambar Utk Info Lengkap.

hehe..bukan tamak harta…tapi tamak utk jadi cantik..

Dari segi harga pun berbaloi dengan kualiti dan bahan yang digunakan..After diserap msuk dalam group agent dan Telegram..terus rasa berdebar..

Mampu ke saya nak menjual ni? tak pernah ade pengalaman..Tak tahu ilmu marketing..dengan malu lagi..takut..bimbang..

Part 3 : Selamat Datang Ke Dunia Baru

Facebook Comments